sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Titanic, the unsinkable sunken boat.

Brock Lovett este un cautator de comori si incearca sa recupereze vechi artefacte impreuna cu echipa sa de pe epava Titanicului, un vapor urias care s-a scufundat in Oceanul Atlantic in 1912 dupa ce s-a izbit de un iceberg. Lovett cauta diamante si pietre pretioase, dar descopera un portret al unei tinere fete care nu poarta altceva decat un colier. Cand Rose, in varsta de 102 ani, spune ca ea este tanara din portret, actiunea se muta in 1912 in Southampton, unde pasagerii se urcau la bordul navei Titanic. Printre ei se aflau tanarul Jack Dawson si Rose DeWitt Bukater, care se intorcea in Philadelphia cu logodnicul ei, Cal Hockley, un instarit om de afaceri. In timpul calatoriei, Rose se indragosteste de Jack, iar Cal incearca sa se razbune. Intre timp, Titanicul se ciocneste de UN iceberg si apa navaleste in compartimentele din fata. Cal continua sa-i urmareasca pe Jack si pe Rose, iar in tot acest timp uriasa nava isi incepe coborarea catre adancurile oceanului.


Bineinteles, Cal scapa cu viata fiind un nenorocit total, folosindu-se de o biata fata gasita singura intr-un colt al puntii, Rose scapa si ea cu viata (dupa cum se observa la inceput), salvandu-se in ultimul moment, inainte ca barca de salvare sa se indeparteze prea tare, iar Jack Dawson moare, inghetand in apa extrem de rece, tinand-o pe Rose de mana.
 Dar cine nu a vazut filmul "Titanic"?
Eu nu prea sunt usor de sensibilizat, si foarte, foarte, foarte putine persoane m-au vazut plangand, exceptand parintii. Dar cand a fost Titanicul difuzat ultima oara, stateam in pat, uitandu-ma, usturandu-ma ochii din cauza lacrimilor ce vroiau sa iasa cand, a venit scena decisiva! Era un batran mergand in fata lui Jack si Rose, zicand "I walk through the valley of the death" ("Merg prin valea mortii") iar Jack ii zice "Go faster on that valley!!!" ( "Mergi mai repede prin valea aia") in timp ce ei se grabeau sa ajunga in varful vasului, pentru a se tine de balustrada.
Cand replicile au fost spuse...... Am pufnit intr-un ras haotic, iar sentimentalismul meu s-a dus complet.


Cine nu a vazut Titanicul, ar face bine sa il caute si vizioneze, altfel, nu stie ce pierde!!!

Vizionare placuta :)

2 comentarii:

Comentariile Anonime vor fi sterse indiferent de continut.