marți, 11 ianuarie 2011

The Vampire Diaries.

Pe baza seriei de carti "Jurnalele Vampirilor" este facut  si un serial, "The Vampire Diaries (Jurnalele Vampirilor), doar ca personajele nu sunt chiar ca in carte. In serial, Elena(Nina Dobrev) este satena cu ochii caprui, nu blonda cu ochii albasti si are un frate, Jeremy, de vreo 16 ani, nu o sora de 4 ani. Stefan e saten si mai sociabil, Damon are ochii albastri si nu negrii, face mai multe glume sadice si pare mai bun fata de cum e el in carte, la un moment dat devine chiar mai simpatic decat Stefan, dar reuseste sa fie iar un nesuferit insensibil cand si Katherine si Elena ii  spun ca ele il iubesc pe Stefan si mereu a fost vorba de Stefan. Cand Elena ii spune asta, Jeremy intra in camera ei, iar Damon ii rupe gatul. Deoarece  Jeremy avea pe deget  un inel "fermecat" acesta reinvie din morti, ca om, nu ca vampir.
  Katherine se presupune a fi putin mai scunda decat Elena, dar acestea, pe langa faptul ca Katherine este vampir si are colti, arata exact la fel. Doar ca Elena este buna si iubitoare, iar Katherine rea, egoista si  dornica de razbunare.

Primul sezon s-a terminat (il poti gasi pe net), dar a inceput sezonul 2, pe care il poti vedea tot pe net, doar daca nu ai in lista de programe TV postul AXN Sci-Fi Rusia. Pe mine ma dezamageste ca nu este difuzat si pe AXN Sci-Fi Romania...




Citate amuzante din "Trezirea" care oricum sunt mai amuzante cand citesti toata cartea:
"Scuuzi! facu Tyler in falset.Scuuzi mi? Mi scuzzi? Jacuzzi?"
Tyler rade de Stefan in "italiana" pentru ca Stefan era din Italia.
"Habar n-are de revolutia franceza! Crede ca Maria Antoaneta este o diva a filmului mut!!!"
"Asta e! isi spuse Elena cu o groaza calma. Ma bate sau ma omoara!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile Anonime vor fi sterse indiferent de continut.