marți, 2 noiembrie 2010

Toamna plina pentru bobocii vasluieni

Azi, cand am venit de la scoala am gasit un ziar care avea pe prima  pagina poza cu bobocii de la Procopiu, iar in prim-plan era colegul meu :D =D

TOAMNA BOBOCILOR Seria de Baluri ale Bobocilor va fi deschisã, în Vaslui, la sfârsitul acestei sãptãmâni de liceele Mihail Kogãlniceanu si Stefan Procopiu. Chiar dacã s-au confruntat cu probleme legate de lipsa fondurilor, organizatorii nu s-au dat bãtuti, si-au dat silinta ca în acest an spectacolele sã fie chiar mai reusite decât în editiile anterioare. S-a intrat în linie dreaptã, bobocii fac repetitii si emotiile deja sunt în crestere pânã la decernarea râvnitelor distinctii de ‘‘Miss’’ si ‘‘Mister Boboc’’.
Emotiile ‘‘bobocilor’’ cresc de la o zi la alta. Nu mai este mult si primele baluri vor începe. Cortina se va da la o parte si din spatele acesteia se vor ivi proaspetii liceeni, care vor încerca sã convingã juriul cã ei trebuie sã câstige titlul de ‘‘Miss’’ respectiv ‘‘Mister’’. Pe concurenti îi vor astepta probe de foc, în urma cãrora vor trebui sã-si demonstreze calitãtile artistice, umoristice si pe lângã aspectul fizic, vor trebui sã-l scoatã în evidentã si pe cel intelectual. Nu numai concurentii vor avea emotii, ci si organizatorii, pe umerii cãrora stã responsabilitatea reusitei. De aceea, pregãtirile au început din timp, iar repetitiile sunt dese, lungi si foarte tacticoase. Asteptãrile cresc de la an la an, iar stacheta este ridicatã cu fiecare generatie. Editiile din acest an vor fi în schimb realizate cu mult mai putini bani decât precedentele, si asta, în special, din cauza lipsei de fonduri, agentii comerciali care se întreceau în sponsorizãri închizând acum robinetele. Acest fapt nu i-a împiedicat pe organizatori sã îsi dea silinta ca totul sã iasã ca la carte. Au renuntat la formatiile cu nume sonore si au optat pentru momente artistice ce au în prim-plan tineri de la noi din oras.

Surprizã la Stefan Procopiu
Organizatorii balului de la Liceul Stefan Procopiu au învãluit în mister editia din acest an. Nu au vrut sã dezvãluie prea multe amãnunte pentru a nu strica supriza pe care de atâta timp o pregãtesc. Se pare cã aceastã editie a ‘‘Balului Bobocilor’’ va fi diferitã fatã de celelalte, în spectacol fiind introduse mai multe elemente surprizã. Tot ceea ce stim este cã organizatorii au promis cã eforturile lor se vor materializa într-o reprezentatie de neuitat. Si aici, ca si la LMK, vor lipsi invitatii de marcã, momentele artistice avându-i în prim plan pe elevii de la liceul ‘‘Stefan Procopiu’’.

‘‘O sã vedeti ceva nou’’
‘‘Nu putem sã dezvãluim toate aspectele legate de bal, deoarece vrem ca totul sã fie o surprizã. Pot sã spun cã avem pregãtitã o coregrafie specialã, pe o temã anume. Probele vor fi în mare aceleasi, dar o sã vedeti si lucruri noi. În rest, actorii principali vor fi bobocii, pe umerii cãrora vor apãsa emotiile. Sperãm sã ne ridicãm la un nivel înalt si sã oferim publicului spectator o reprezentatie frumoasã, chiar dacã în acest an ne-am izbit de o mare problemã, si anume, lipsa fondurilor. Nu am mai adus artisti consacrati care cer o grãmadã de bani, ci am dat credit tinerelor talente de la noi din liceu si din oras.’’ – prof. Ionela Cocea, organizator.

 Imi pare rau ca nu am gasit si poza de pe prima pagina a ziarului decat in acest format minuscul:Toamna plina pentru bobocii vasluieni
:-(                      :-(                      :-(                      :-(                      :-(




......

2 comentarii:

  1. Fata, poza aia mare de la inceput e cu colegii mei.
    =))
    Cred ca erau la repetitii.
    Dar sunt de la L.M.K.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... pai poza aia mica e cu astia de la mine. Ma oftica faptul ca nu am gasit-o in format mare!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile Anonime vor fi sterse indiferent de continut.