sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Lene?

Stiu ca nu am mai scris ceva pe blog de cam... jumate de an? Dintr-o data am simtit ca nu mai am ce sa mai scriu si m-am lasat brusc ca o laşă leneşă.
In ultima luna mi-am dus calculatorul la reparat de vreo 3 ori si acum e mai stabil, pana imi iau si eu un HDD propriu si personal si bun. Cat PeCeul era plecat, aveam o ardoare imensa sa ma reapuc de blog, dupa ce l-am vazut sub birou (unitatea, ca monitorul a ramas pe birou si cat unitatea era plecata in sat cu dorul) am reinceput cu văicăreala:  Dar eu nu stiu ce sa scriu pe blog, dar nu am idei, dar nu am timp, etc etc.
M-am apucat si de Tumblr de la o bucata buna de vreme (de cand mi-am abandonat blogul), apoi m-am cam lasat, iar acum intru si mai dau reblog la ce-mi place cam din doua in doua zile.
Cred ca o sa incep iar cu povestile mele despre o societate tâmpită in care ne scufundam, năravuri ale oamenilor, prostii pe care le aud in jurul meu si celelalte... Poate ma apuc iar de povesti cu Sophie?
Nu ca v-ar pasa despre ce m-am apucat eu sa scriu aici, dar asta e asa, pentru sufletul meu, sa ma simt impacata cu idea ca am mai postat ceva.

Ne mai citim, sper ca nu peste alta jumatate de an...

3 comentarii:

  1. hmmm, sa stii ca si eu am momente in care simt ca nu mai am nimic de zis, dar mi-e greu si sa abandonez:D oricum bine ai revenit:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred că ştiu un motiv bun pentru care ai început din nou să scrii...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile Anonime vor fi sterse indiferent de continut.