marți, 7 februarie 2012

Iarna iar si iar si iar si iar....

Nu am nici un anotimp pe care il urasc, dar daca ar fi sa le clasez, iarna este pe ultimul loc.
Ii vad pe altii in jurul meu cum se precipita sa iasa afara, la sanius, pe partie, sa isi rupa fundul pe dealuri dandu-se cu ciolofanul sau cu capacul de la WC, vad oameni care nu stiu ce sa mai faca ca sa stea pe afara, sa se uite cum ninge si se asterne omatul, care se invart in cerc de parca au ADHD repetand intr-una " hai afara,  hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, hai afara, mor in casa, hai sa iesim, sa iesim, sa iesim!!!!! Acum acum acum!!!". O am pe sor-mea de 21 de ani care nu are stare. Stau la casa si am trotuar in fata. De plictiseala, sambata si duminica a iesit afara de o suta de ori ca sa faca partie. Duminica m-a scos din casa o ora si mi se facuse fularul la gura asa de inghetat de ziceai ca e tabla.
Nu ii inteleg pe oamenii astia... Ce este asa de minunat in a iesi si a ingheta? Eu nu stiu cum sa stau cat mai mult in cea mai calda incapere pe care o gasesc, cum sa imi ocup timpul cu filme si bloguri si nu stiu cum sa fac sa stau cat mai putin afara cand sunt nevoita sa ies. Azi am vazut atmosfera "afariana" maxim 5 minute, timp in care am realizat ca eu seman cu El. Am doua rozatori de chestii canine acasa, care au cam 3 luni. Un El si o Ea, frati. Ea este de obicei linistita, calma, ascultatoare, iar El face mereu tamenii, sare, latra, nu asculta. Acum ii zici "lasa papucul", acum se uita la tine si il apuca cu dintii. De cand e zapada afara, El, intortocheat, ghemuit si innodat de nici nu mai stiu cum respira, sta infipt in culcusul lui cald, iar Ea sare, se arunca, te apuca de pantaloni si papuci si degete si tot ce mai gaseste bun de agatat la tine si are un chef imens de joaca, ca sormea...
Imi place si mie sa ies, sa fac oameni de zapada, sa ma plimb iarna, dar acum mi se pare ridicol de frig pentru asa ceva. Cand ies din casa imi iau până si colanti pe sub pantaloni, eu care mereu sunt batman si protestez impotriva hainelor pe sub haine!
Asa nu se mai poate! Nu mai vreau ger si temperaturi sub -5 grade Celsius!

...

4 comentarii:

  1. :)) nici eu n-am stare:)) dar nu mai vreau nici frig;)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe bune, chiar ai vazut specimene care se dau cu capacacul de la WC?????????
    =))=))=))=))=))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile Anonime vor fi sterse indiferent de continut.